11 Kasım 2016 Cuma

Garnier Kırmızı Meyve Gücü Arındırıcı Peeling





Merhaba minnoşlar :)
Bugün sizlere hem kokusunu hem de yapısını sevdiğim peelingden bahsetmek istiyorum.
Yaptığımız makyajı daha iyi göstermek, sağlıklı bir cilde sahip olmak için düzenli bir şekilde cilt bakımı yapmalıyız, bu cilt bakımı rutinlerinden biri de peeling yapmak. 
Peeling; ciltten ölü derileri arındırmaktır, jel kıvamında içerisinde minik partiküller vardır.

Gelelim benim mis kokulu peelingime :)
  Eğer sizde benim gibi karmadan yağlıya dönük bir cilde sahipseniz gözü kapalı tavsiye edebileceğim peeling diyebilirim.  İçerdiği greyfurt ve nar özleri artı c vitamini ile zenginleştirilmiş formülü ile canlı bir ışıltı kazandırabilirsiniz cildinize. 
Ürünün vaatleri;
Tıkalı gözenekleri temizler
Sıkılaştırır
Işıltı verir
İlk olarak şunu söylemeliyim ki tıkalı gözenekleri temizlediği ve cilde doğal bir ışıltı verdiği doğru. (en azından kendimde gözlemlediğim bu) Ama sıkılaştırdı mı diye sorarsanız ben öyle bir etkisini gördüğümü söyleyemem açıkçası. Cildim yağlıya dönük olmasına rağmen mevsimsel geçişlerde kuruma, kabuklanma yapabiliyor özellikle yanaklarımda. Böyle durumlarda bile cildimde her hangi bir tahrişe sebep olmadı, kullanım sonrası kuruluk ve gerginlik hissi yaratmadı. Yüzümde ki yağ oranını dengeledi ve gözle görülür bir yumuşaklık ve ışıltı kazandırdı. İçerisinde ki tanecikler oldukça minik olduğu için bence günlük peeling olarak da kullanılabilir. Kokusuna gelecek olursak meyve kokularını seviyorsanız  kokusuna aşık olabilirsiniz, o mis kokuyu yüzünüze uyguladıktan sonra da buram buram alabiliyorsunuz.

Not: Eğer normal bir cilde yada karma fakat hassas bir cilde sahipseniz kullanmanızı pek önermem. Özellikle kuru cilt tiplerinde ekstra kuruluğa ve tahrişe sebep olabilir. Hassas bir cilde sahip olmanıza rağmen bu peelingi kullanıyorsanız da günlük değil de haftalık olarak kullanabilirsiniz.

Mutlu ve bakımlı günlere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder