26 Eylül 2016 Pazartesi

MEET MATTE TRIMONY FAR PALETİ





Güzel bir Eylül gününden herkese merhabalar :)
Bugünkü konuğum sonbahar ve kış aylarında hem günlük hemde gece makyajında rahatlıkla kullanabileceğimiz bir far  paleti. Evet tam da aklından geçirdiğin gibi Meet Matte Trimony..
Kendisini aldığım günden beri elimden düşürmedim diyebilirim üstelik ben yazın bile kullandım :)

Ee hadi gelin bu paleti de mercek altına alalım :)


The balm markasının en dikkat çeken özelliklerinden biri de ambalajlarının birbirinden tatliş olması. Biraz ambalajından söz edecek olursak ön tarafında mavi gözlü yakışıklı bir delikanlı gülerek bize bakıyor :) Arka tarafında ise paletin içerisinde bulunan renkler ve isimleri var. Her ambalajı gibi bu da mıknatıs kapaklı ve ön kısmında tatmin edebilecek bir boyda aynası mevcut. Farlar paraben ve talc içermiyor. 
Tamamı mat yapıda dokuz fardan oluşuyor, açık renkleri günlük koyu renkleri ise gece makyajında rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçerisinde pembe, mor-bordo, sıcak toprak renkleri bulunduran her makyajda rahatlıkla kullanılabilecek bir far paleti kesinlikle. 

Matt Lin: İçerisinde en açık renk olur kendisi, kaş altlarında göz pınarlarında kullanabilmek için ideal bir renk kesinlikle. Tüm göz kapağına uygulayıp bir eyeliner ile göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.
Matt Thomas: Tatlı bir toz pembe, paletin diğer açık renkleri ile günlük bir makyaj rahatlıkla elde edilebilir. 
Matt Rossi: Muhteşem bir gri-kahve diyebiliriz. Bu rengi ister geçiş rengi olarak isterseniz de tüm göz kapağınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kendisi favori rengim olur bu palette :)
Matt Lopez: Rengini tarif edemediğim sıcak tonlarda açık kahve barındıran bir renk :) katlanma bölgesine sıcaklık katmak için kullanılabilir. 
Matt Kumar: Her ne kadar palette kremit rengi gibi dursa da göz kapağına uygulandığında vişne çürüğü tonlarında bir renk oluyor. Görkem Karman sayesinde bir çok kişi bu renk için bu paleti aldı bende dahil :) Fakat öğrendim ki bu renk herkese yakışmıyor :(
Matt Moskowitz: Soğuk tonlarda diyebileceğimiz bir mor renk aslında.. Gece makyajlarında rahatlıkla kullanılabilir. 
Matt Evans: Tam bir sütlü kahve rengi :) Yumuşacık ve kolayca renk veriyor.
Matt Reed: Pigmentasyonu oldukça başarılı güzel bir gölge rengi.
Matt Ahmed: Diğer kullandığı siyah farları bir kenara attım bunun sayesinde, inanılmaz yoğun renk veriyor ve kolayca dağılıyor bende kesinlikle dalgalanma olmadı. 

Genel olarak konuşacak olursam gayet başarılı kullanışlı renkler barındıran bir palet, farların tamamı yumuşacık ve oldukça kolay dağılıyor. Tek eksi yönü biraz tozutma yapıyor buna rağmen seveni çoook. :) Paletin indirimsiz fiyatı 100 Tl indirim zamanlarında 50-55 tl civarında alabilirsiniz. 

Mutlu ve bakımlı günlere :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder