25 Şubat 2016 Perşembe

WET N WİLD COVERALL

    


MERHABA KIZLARR :)
      İkinci yazımla tekrar karşınızdayım. İstediğin şekilde uzun uzun yazmak ne kadar da güzelmiş. Bu yazımda size uygun fiyatlı meşhur wet n wild'ın kamuflaj paletinden bahsetmek istiyorum. Bende kendisiyle yaklaşık bir ay önce tanıştım, malum herkesin elinde ve dilinde.. Daha fazla dayanamadım ve kendimi Marmarapark Gratis mağazasında  bunu alırken buldum. 
      Gelelim ürünün yapısına ve işlevlerine; daha önce başka bir markanın kamuflaj paletini kullanmadığım için ürün karşılaştırması yapamam malesef. Bilindiği üzere palette dört renk var ve hepsininde işlevleri farklı. İlk önce görsel olarak ürünü tanıyalım :)



Minnoş ufak bir kutuda satılıyor kendisi. Yeşil, pembe, beyaz ve krem rengi kapatıcıdan oluşuyor. 

Görselde görüldüğü gibi de her rengini kullanmışım maşaallah :) Ee hadi artık ürünün yapısını bize anlat dediğinizi duyar gibiyim. O zaman başlıyoruuuzz :) 
Daha önce de dediğim gibi ürün dört renkten oluşuyor ve işlevleri farklı. Bakalım hepsinin işlevleri neymiş? 
İlk olarak pembe rengi ele alırsak bu rengi yüzümüzdeki sivilce izi, farklı sebeplerden yüzümüzde kalan lekelerin üzerinde kullanıyoruz. Kullanacağımız ten ürününden önce iz kalan yerlere uygulayarak onları daha yumuşak bir hale getiriyoruz .
Yeşil rengine gelecek olursak onu da ergenlik strese bağlı kızarıklıklar ve sivilce üzerine uygulayarak kırmızılıkların  nötrleşmesini sağlıyoruz. Üzerine de kapatıcımızı sürdükten sonra kızarıklıkları kapatmış oluyoruz :)
Üçüncü rengimiz beyaz daha doğrusu ışıltılı bir beyaz highlights olarak kullanılıyor. Yüzümüzün aydınlanmasını istediğimiz bölgelere uygulayarak daha ışıl ışıl gözükmesini, ön plana çıkmasını sağlıyor. Maalesef bu paletteki highlights bunun için yeterli değil yapısı bi farklı bıraktığı ışıltı desen bir farklı bir iki kez kullanabildim sadece. 
Gelelim koyu krem rengine bu da hepinizin bildiği gibi paletin kapatıcı bölümü isterseniz tek başına uygulayın isterseniz pembe ve yeşil rengin üzerine de kullanabilirsiniz kapatıcılığını arttırabilmek adına. 
Peki bu üründen memnun muyum gelelim ona.
Palette sadece pempe (brightens)'den memnunum sadece kapatıcı ve pembe rengi severek kullanıyorum. Yeşil (neutralizes) rengi yüzümde uyguladığım bölgelerde maalesef kuruluk yaptı o yüzden elim bu paleti kullanırken pek buna gitmiyor. 
Benim nacizane fikirlerim bu kadar. Sizde görüşlerinizi, fikirlerini alta yorum olarak bırakabilirsiniz. Görüşmek üzere :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder